İngilizce Online Özel Ders Almanın Avantajları Nelerdir?

İngilizce online özel ders son dönemde yabancı dil öğrenmek isteyen çoğunluğun tercih ettiği ders alma yöntemi oldu. Küresel bir dil olarak kabul edilen İngilizce, anadil olarak 400 milyon kişi tarafından; toplamda ise 1,2 milyar civarında insan tarafından konuşulmaktadır. İngilizce bilmenin sağladığı avantajlar, her geçen gün daha fazla insanı İngilizce öğrenmeye teşvik ediyor. İnternetin sağladığı olanaklar sayesinde artık İngilizce öğrenmek daha kolay. Birebir online özel ders alarak, bu dili daha etkili bir şekilde öğrenebilmek mümkün.

Yabancı Dil Bilmek Hangi Fırsatları Beraberinde Getirir?

Yabancı dil bilmek bireylere birçok fırsat sağlar. Daha iyi istihdam olanaklarına sahip olmak, bu fırsatlar arasında ilk sırada. Amerika ve İngiltere başta olmak üzere, anadili İngilizce olan ülkelerde bulunan şirketlerde online ya da fiziki olarak çalışabilme için, İngilizce bilmek şart. İngilizce bilen bireyler, bu hususta bir adım önde. Ayrıca yabancı ülkelerde yaşayan insanlarla iletişim kurmak ve farklı kültürler ile tanışabilmek adına da yabancı dil bilmek büyük bir avantaj. Akademik çalışmalarda ya da farklı amaçlarla bilgi edinirken, daha geniş kaynak taraması yapabilme olanağına sahip olmak da yabancı dil bilmenin bir diğer avantajı. Bu fırsatları daha da çeşitlendirmek mümkün.

online-ingilizce-ozel-ders-edunette

İngilizce Özel Ders Alma Kararı Neden Verilir?

Öğrencilerin ya da yetişkinlerin özel İngilizce yabancı dil dersi alma kararı vermelerinde etkili olan birden fazla husustan söz edilebilir. Yurtdışında eğitim alabilmek, yabancı şirketlerde çalışabilmek, yurtdışı seyahatlerinde zorlanmadan insanlarla iletişim kurabilmek, farklı kültürlerin insanlarıyla tanışarak onlarla sohbet edebilmek için hem yetişkinler hem de öğrenciler özel derslere yönelebilir. 

İngilizce Özel Ders Gerekli Midir?

İngilizce, Türkiye’de başarı oranı en düşük olan derslerden biri. Öyle ki 12 yıllık temel eğitim sürecinin hemen hemen tamamında İngilizce dersi verilmesine rağmen, bu eğitimi tamamlayan bireyler temel İngilizce becerilerinden bile yoksun. Bu yüzden de gerçek anlamda İngilizce öğrenmek isteyenler için, İngilizce özel ders neredeyse zorunluluk. 

Birebir Online İngilizce Özel Derslerin Avantajları Nelerdir?

Online özel İngilizce dersi internetin yaygınlaşmasıyla birlikte eğitim alanında ortaya çıkan fırsatlardan biri. İngilizce online özel ders sağladığı avantajlar nedeniyle her geçen gün daha fazla kişi tarafından tercih ediliyor. Bu avantajlardan bazılarını şu şekilde sıralamak mümkün:

  • Online özel İngilizce dersleri, fiziki alan sınırlaması olmadan, istenilen her yerden İngilizce öğrenebilmeyi mümkün kılar. 
  • İnternetin sınırları ortadan kaldıran yapısı sayesinde, yalnızca yaşanılan şehirdeki öğretmenler ile sınırlı kalma zorunluluğu ortadan kalkar. Farklı şehirlerden, hatta istenirse ana dili İngilizce olan farklı ülkelerden öğretmenlerden doğrudan eğitim alınabilir. 
  • Birebir online İngilizce özel ders bireye özel hazırlanan bir program çerçevesinde yürütüldüğü için, daha etkili bir öğrenme sağlar. 
  • Online özel İngilizce dersleri, doğrudan sonuç odaklıdır. Bu sayede kısa sürede gözle görülür sonuçlar yaratır. 
  • İnternet üzerinden gerçekleştirilen bu dersler esnasında, etkileşimi mümkün kılan ve öğrenmeyi kolaylaştıran çeşitli dijital olanaklardan ve uygulamalardan yararlanılabilir. 
  • İngilizce online özel ders sayesinde hem zamandan hem de mekândan tasarruf sağlanır. Ayrıca öğrenciler yollarda harcadıkları zaman ve motivasyon kaybından da bu sayede korunmuş olur. 

Birebir Online İngilizce Özel Ders Fiyatları?

Birebir online İngilizce özel ders ücretleri için kesin bir rakamdan söz edebilmek son derece zor. Zira ders ücretlerinin belirlenmesinde etkili olan birden fazla etken söz konusu. İnternet ortamında alternatifler fazla olduğu için, detaylı bir araştırmadan sonra online özel İngilizce dersi alınması önerilir. İyi bir araştırma ile kaliteli ve alanında uzman öğretmenlerden, daha uygun fiyat seçenekleri ile ders alınabilir. 

Edunette İngilizce Online Özel Ders

Edunette Online Eğitim Platformu tüm derslerde olduğu gibi yabancı dil derslerinde de yanınızda. İngilizce online özel ders almaya mı ihtiyacınız var?  Hemen şimdi Edunette web sitesini ziyaret ederek tercih ettiğiniz ingilizce öğretmeni ile ücretsiz deneme dersi yapabilirsiniz.

Arkadaşlarınla paylaş

2 Comments

Comments are closed.